Masam Manis "Life"

Layan movie Star Trex Beyond

Hari ni layan movie lagi ehhh… Inilah masanya kami nak dating hahaah… anak-anak hantar kat rumah pengasuh. Ada ke yang parents macam Ummi dan Mr Suami? Eh..nak tahu..hari biasa 24 jam sehari dengan anak-anak..nak couple-couple dengan suami , ada jer halangan. Si Maisarah jelous. Pantang cakap “Ummi sayang abah” mulalah merajuk bagai.

Jpeg

STAR TREK BEYOND

Kami pilih filem aksi kali ini. Nak cerita panjang tak berapa nak reti. Tapi cerita ini bagus untuk di tonton. Tak bosan, ada masa kita jerit…menyorok belakang Mr Suami…eh.eh…ala-ala manja weiii.  Nak tak bermanjaan-manjaan?.!! 😄😄😄😄

Jpeg

MORAL CERITA INI

Team akan menguatkan satu pasukan. Kita perlukan sahabat untuk kuat dan sentiasa beri sokongan seperti Captain James Kirk dengan sahabatnya Spock. They why need each other. Kita macamana pula?.. (ini sebab i need Ezza Azlan & Shiqeen Sattar to support me😊). Dalam Kbba9 abang Ben Ashaari as team leader memang banyak support. Tq uols. Kita jadi macam Star Trex yer.

Baca la sinopsis disini

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Star_Trek_Beyond

Lagi satu dalam cerita ini, kebergantungan pada perkara mustahil kena kuat. Kalau orang islam, bermakna bergantung kepada kuasa Tuhan. Miracle thing will happen.

Lagiii?
Jangan mudah terpengaruh. Ini kesnya bila si captain ini nak sangat membantu sehingga ….? kena la tengok sendiri.
baru best.

Okay..itu jer nak share hari ni. Kami dah layan..siapa tak layan lagi..silakan.pergi dengan suami la…baru umphhhh.😍😍

Wajib tonton okay!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *