DESIGN SENDIRI JE…

Ummi tengah designkan card business dan juga untuk pelbagai kegunaan. Kalau uols tengok kan, antara semua ini mana satu pilihan uols? Bezanya cuma kat  bahagian susun atur ig, fb dan juga tulisan untuk ig : Ummi_nani dan UMMI_NANI .. mana satu uols nampak macam okay ? Memang nak simple jer, tak mau crowded. senang nak attrack mata memandang, dan fokus orang melihat. Boleh ker uols tolong komen?

business card4
PILIHAN NO.1
business card2
PILIHAN NO.2
business card3
PILIHAN NO.3

Tq yer kepada sahabat yang meninggalkan komen di sini. Sangat menghargai ketulusan hati uols.. Ummi nak print card yang sesuai untuk pelbagai kegunaan. Tq uols.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge