• KBBA9,  Umminani

    RAYA LAGI SEBELUM HABIS SYAWAL

    BERHARI RAYA LAGI SEBELUM HABIS SYAWAL Sabtu lepas Ummi dengan suami dan anak-anak berhari raya sakan tu dengan kawan-kawan. Awal pagi dah setting nak pergi beraya, lepas dah breakfast terus keluar. Kiranya memang nak beraya sakan lah. Jam 10 pagi kami singgah dulu rumah mak a.k.a rumah tok depa. Singgah beraya, sebab raya hari tu dah beraya kat Perlis tak sempat nak beraya dengan tok dan opah depa. Cuma masa sebelum balik tu dah singgah la, mood raya belum sampai masa tu. So, Sabtu hari tu mood berhari raya dah mai… apa lagi, jalan sakan kami semua. REUNION EX OC UITM ARAU,PERLIS Selepas tu, kami terus gerak UiTM Puncak Alam,…