“Nak kenai dak Kembaq Ceq Yang Macam Aiswarya Rai”?

“Nak kenai dak Kembaq Ceq Yang Macam Aiswarya Rai”?

Siapa Si Dia tu ?? Kena baca sampai habis.  Kegiatan luar dalam PDRM yang temukan kami. Si Dia ini kebetulan memang anak didik Dr Azizan Osman juga. So, banyak persamaan jug dengan Si Dia ni. Kalau p mana sejak kebelakangan ini mesti orang kata muka kami sama.. sama ker?

Seminar JPPW

Seminar ini pada 16 Mac 2016, sebenarnya Ummi naik kerja pada 17 Mac. Tapi takper, sehari jer kan, pergi jer seminar dan boleh cover cuti semua lepas tu sebagai ganti.. Seronok berseminar sebab masa ini la dapat jumpa semua pegawai wanita hebat-hebat dalam PDRM. Dan pula kami ni adalah orang-orang yang bakal menggantikan mereka suatu hari kelak.

Jpeg

IGP DIAJAK SELFIE

Sepanjang seminar ini ada beberapa perkara di bahaskan. Tapi bukan isu tu yang nak cerita disini, isunya pegawai kanan ajak IGP selfie.. okay..bukan IGP jer, DIG pun kena selfie dengan pegawai wanita yang cun-cun nih.  Tapi dalam banyak-banyak perjumpaan JPPW yang last year best. Sebab masa tu buat di Gemenceh, team building. Sehingga kini masih akrab lagi. Entry lepas tak jumpa..

Jpeg
Jpeg

SHIQEEN SATTAR  ini kembaq Ummi dalam PDRM dan juga blogging. Jumpa SS pun masa team building last year 2015. Suara sedap owh menyanyiii… dan nak tahu ? SS ini memang selumber tau.

Kenangan paling best ..ingat masa JPPW kali ini

“Oiii Nani pinjam henset hang, henset aku habis bateri!”

Ingat nak p mana la si SS ini…rupanya tu dia… dia p selfie dengan KETUA POLIS NEGARA. Hadoiii, memang selumber kak oii.. Takper seminar wanita IGP kita bagi muka kan.. 🙂

Gambar kat bawah ini pulak dengan riangnya SS bawa Swarovski Hijab dan buka dia jual, tapi mulut- ke mulut bercerita, last-last dapat order..nah! Sekali ha… kiri kanan dia untung tu:) Memang otak menega tu ada! Cayalah SS. Hebat. Siapa nak order boleh cari SS yer.

Jpeg

Fuh , seminar dah la best. Best lagi sahabat yang pergi seminar juga sama jer otak..

Nak kongsikan pic dinner malam tu 1 jer.. ehm.. Jangan heran kenapa muka kami jer, sebab banyak aktiviti memang kami bersama. Tapi bukan la semua. Malam Dinner JPPW kali ini Ummi kenakan Swarovski Hijab by SS juga. Ada yang kata nampak kami macam sama.. sama ke? Hish.SS ni muka cun kot… lain daripada Ummi muka kembang dah macam sireh terlebih besaq.  🙂

Jpeg

Thank SI DIA- SS sudi berkawan dengan kita. 🙂 hahaha ayat win betul 🙂 .

Posts Tagged with…

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge