• Review

    Cerah Dan Berseri Dengan Cosmoderm Luminous Pearl

    RAYA KALI INI LEBIH YAKIN DENGAN COSMODERM. Dah nak raya…ada yang sedang berseronok dan pasti ada yang sedang risau tentang sesuatu kan? Eh!! Yang sedang risau itu antaranya Ummi la.. bukan sebab baju raya masih tak di beli..tapi sebab muka kusam! Aah..muka kusam sebab faktor kekotoran dan debu-debu yang hingga di muka sebab ulang alik ke pejabat dengan motor kan. Tapi risau tu dah kurang sebab dapat penawar. Kini Ummi dah boleh senyum, boleh Cerah dan Berseri Dengan  COSMODERM LUMINOUS PEARL. Penawar Ummi adalah daripada bomoh Cosmoderm iaitu set skin care Luminious Pearl. Set yang Ummi pakai ada 5 items. Set ini adalah salah satu set untuk dapatkan kulit yang cerah…

  • Masam Manis "Life"

    BAGAI ANJING DENGAN KUCING

    Amboi peribahasa Ummi pagi-pagi ini. Ini lah Angah dengan Cik Sarah. Jarak Umur mereka dekat. Angah lahir 3.2.2013 dan Cik Sarah 12.11.2014. Setahun jer beza, sebab tu mereka dua ini sangat mudah jelous satu sama lain. Tapi, dalam diam, Angah dengan Cik Sarah paling loving couple la kata orang. Masa perang jer , yang macam anjing dengan kucing…kau cakar akau aku cakar kau..tapi bila feeling-feeling sayang…serah kat depa dua orang. Lagi satu bab bergambar, apa pun mesti nak bergambar bersama. Dua-dua nak beraksi depan camera. Haishhh, tu la kata orang tua kan… adik beradik macamana sekalipun seperti Air Dicincang Tak Putus. Kita yang besar dan dewasa pun adakala rindu adik…