HARI KELUARGA KDN 2016 ~TIMB PERDANA MENTERI MAIN SELUT

Timb. Perdana Menteri kena lah main selut di Hari Keluarga KDN.

Dah lama tak berkumpul di lokasi sesak dengan manusia..dan kali ini bawa anak-anak ..hahaha adventure nii untuk hari keluarga KDN 2016..Kami sampai PGA Cheras jam 710am, dan dari tempat parking kena naik shuttle ke lokasi sukan..wahhhh… suttle! Okay anak-anak pun okay jer, maka tahu kami naik apa??? Lori…~ “Ummi , best naik Poli!!” -Angah… okay la angah, poli pun poli lah. Ini masa nak naik shuttle , jumpa dengan En Sobri dan Pn Mahani dan DSP Ibrahim. Lokasi kali ini agak becak, maka Timb Perdana Menteri kena lah main selut. 🙂

Jpeg

IMG_20160514_160639

IMG_20160514_103443Ha…! Excited kami semua. Kami rumah lekir. Rumah semua ada 5, jebat, tuah.  Le-Q hahaah satu lagi lupaaa.. maaf. Panas bukan halangan okay.. yang penting budak-budak rasa bebas dan seronk dapat ramai kawan. Acara yang budak-budak ini masuk pun 1 jer…pungut gula-gula yang terbentang luas.. hahaha, rasa-ras mak ayah ker budak-budak yang excited nya?? terbuka untuk umur 6 tahun ke bawah…opss, sorry bukan Ummi jer mak ayah lain pun over excited. Suruh anak lari, anak tak nak… Along berjaya dapatkan hadiah pensil warna, mujur la dia ingat kat angah dapat la dua..jadi tak berebut. Angah pergi sekerat jalan, patah balikkk..apa lagiii..ummi pegang tangan Angah dan tolong kutip kan gula-gula.

Jpeg

Jpeg

IMG_20160514_110416

Jpeg

Ini Farah, sahabat GSL. Kali pertama jumpa masa projek Gelandangan KL hari tu. Thanks Farah tegur Nani.

Jpeg

Dah lama tak juma DSP S.Suzana. RINDU !!!! Dan peluk cium sekali masa ini.Puan Su baik orangnya , mudah sangat minta tolong dan dialah yang banyak bagi kami tunjuk ajar masa kena attach kat KDN 2012. Ukhwah di KDN Putrajaya 9 bulan macam tu sampai ke hari ini. Sayang Puan Su.

Jpeg

Sukan begini bukan nak main sangat , tapi best bila dapat berjumpa dengan rakan-rakan sekerja. Tanpa uniform lebih menjalinkan keakraban sesama kami. Ohhh! Masa ini kan, cuba teka siapa yang paling famous amos?? >>>>>>>>>>>>> hahahah adik Zakkir la! Semua berebut nak peluk cium dia. Dan yang peting dari pagi hinggan jam 1230tghari adik Zakkir okay jer, tak meragam dan tak bising la macam budak-budak lain. Sangat behave. Mungkin sebab selesa kerana kami duduk bawa khemah tepi khemah Timb PM. Okay , bukan nak berlagak VIP, tapi demi anak-anak lebih selesakan… 🙂 Next year pergi lagi, anak-anak suka.  Okay …daaa..

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge