Masam Manis "Life"

SHAWL PATUH SYARIAH BY JAJA KALAM

SHAWL PATUH SYARIAH BY JAJA KALAM

Ummi memang suka juga pakai shawl. Kadang mudahnya pakai shawl by jaja kalam ini sebab nak bf baby tarik je kedepan dah menutupi segala yang aurat tu. Tanpa perlukan nursing cover lagi. Best, siapa yang pernah pakai shawl jer tahu nikmatnya. Dan apa yang buatkan hati ini terus terpikat dengan shawl by jajakalam adalah kerana kain yang dipilih memenuhi citarasa. Ada yang chiffon , ada yang buble dan lain-lain. Yang bestnya lagi, shawl by jaja kalam adalah patuh syariah. Labuh, tebal dan sesuai dipakai di semua majlis samada majlis rasmi, majlis tidak rasmi dan juga boleh dipakai semasa casual.

13256428_10209644469772832_1254118232037829170_n


Testimoni :

FB_IMG_1464010833822FB_IMG_1464010773196FB_IMG_1464010813500FB_IMG_1464010841956

Bagaimana nak dapatkan shawl byjajakalam ?

Anda dah boleh mula pilih warna most feveret. Dan terus wasap kepada Admin 📲 ( 017-6979 256 ) untuk proceed order . KEUTAMAAN kami proses order yang ikut FORMAT order yang diberi.


KEISTIMEWAAN :

Siapa nak tau jenis ‪#‎ChiffonBubble‬ ni macamana?
Tak jarang sangat.
Tak pakai inner pun boleh.
Kain dia berat sikit.
Kain dia sangat beralun.

12718376_10209100945985077_1500205722443838533_n


Ulasan:

Shawl by jaja kalam ini sesuai untuk dipakai oleh semua peringkat . Tanpa mengira umur, darjat dan juga paras rupa. Bila pakai jer, pasti  kakak-kakak, adik-adik, mak-mak puas hati punya. Kainnya dah dinyatakan seperti kat atas, selesa, flowly, tak jarang. Jadi untuk ibu bf macam Ummi juga sesuai sangat jika nak pakai. Sesekali nak juga bergaya dan ubah style kan. Eh…satu lagi yang tak pandai ber “shawl” pun terus pandai tau dengan shawl by jaja kalam yang direka khas ini. Pasti lepas beli  nak lagi..nak lagi…semua warna walaupun dah ada, bila nak pakai macam tak ada yang sesuai kan… siapa ada isu macam Ummi? Hhahaha, penuh almari pun masih tak cukup dan cakap kat suami :

Yang, tudung tak ada la nak pakai.

hehehe , eh..Ummi sorang jer ker? Ke ada yang perangai sama..? Baik mengaku cepat! Okaylah, rugi kalau tak cuba. Cari #byjajakalam di FB, dan terus order okay.


Harga :13254110_10209609383935708_5408137668603329013_n


*Sehelai : RM39.00
*Pakej JIMAT : 3 Helai : RM100.00
*Pakej super JIMAT : 10 Helai : RM250.00

Borong :
*30 Helai : RM690.00
*50 Helai : RM1050.00

Bagi peminat shawl jaja kalam boleh contact mereka di :

FB : JAJA KALAM

Group : byjajakalam lovers

‪#‎AdminBJK‬ 📲 ( 017 – 6979 256 ).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *