Review Produk Dan "Event"

TAK CANTIK DIPAGI RAYA BILA TAK KENAKAN KOLEKSI RAYA SURISCHA

Melangkah masuk ke Butik SuriScha memukau mata memandang. Rasa tenang jer jiwaaa…hahaha nama pun perempuan kan…mana boleh tengok benda cantik-cantik , mesti rasa nak jer semua…heheheh. Mata melilau keseluruhan butik. Dari satu bahagian ke satu bahagian Ummi merayap,  dalam hatii berkata-kata ” Aku mesti pilih sehelaiii ini, mana boleh tengok saja” . Tak cantik dipagi raya bila tak kenakan koleksi raya dari Surcischa. Yang bestnya kat butik ini jubah-jubah disini adalah Nursing Friendly tauuu..sesuai untuk mummy macam Ummi yang nak susukan anak dimana-mana sahaja. Masyaallah senang sangat…selak jer dah boleh susukan baby. Semua ibu-ibu mesti ada koleksi yang boleh menyusukan anak tau..insyaallah usaha dan niat kita nak bagi anak bf akan tercapai. Pastinya kena ada koleksi SuriScha.

IMG_1803

Bukan sahaja jubah yang buat mata ini terbeliakkkk!!! Ha..kemeja dan blouse juga ada..dan memang nursing friendly.. sangat okay untuk casual, nak jalan-jalan dan beriadah di hujung minggu dengan keluarga. Pokka Daot, plain semua ada…dan memang kain-kain yang digunakan sangat berkualiti…tak cakap bagus tau, kalau memang tak bagus..ini memuji sebab bila pegang, memang rasa lembutt jerr. Best yang amat.

IMG_1804

IMG_1806

Koleksi yang kat atas ini Ummi rasa premium koleksi laa… memang kainnya tebal dan sejuk. Bila pakai terletak jer. Cardigan ini boleh dipakai dengan baju tshirt di dalam. Sesuai untuk ibu yang menyusu dan juga tidak menyusu. Dua-dua boleh pakai. Kain nya yang agak sejuk dan tebal tu yang buatkan nampak premium sangat. Boleh dipadankan dengan Skirt atau jeans..ehh…palazo pun bolehhhh.. Ikut mana kita selesa. Rekaan design kat tangan dan dibahagian bawah tu memang buat hati terpikat melihat dan mencuba.. 🙂

IMG_1807

Koleksi Jubah ada yang plain dan ada yang bercorak. Coraknya kecil-kecil comel sangat. Jika badan macam Ummi saiz L dan XL ini pun boleh pakai , nampak Sweet gitu.Bukan apa orang big size ini susah nak cari baju kan..tapi kat sini..semua size boleh pakai..molek jer terletak kat badan. Design baju ini menampakkan lebih muda dan bertenaga tauuu….

IMG_1817

Koleksi Raya 2016

Ini koleksi Raya ini best. Jubah daripada kain Cotton. Sejuk jer tengok Suri pakai tau.. Corak premium dan buatkan si pemakai nampak maniss gitu..Next week ada pelancaran Jubah  dan Jualan Koleksi Raya 2016 di Wisma SuriScha- pada 26 Mei 2016 di Kota Fesyen MITC Air keroh, Melaka.

IMG-20160513-WA0012
Koleksi Raya 2016- Ummi Pakai FARRA DRESS.

F A R R A D R E S S
———————————
.
KELEBIHAN FARRA DRESS
Dengan 4 pilihan warna menarik .
Custom design,simple dan santai TAPI Nampak trendy
Material heavy moss crepe
X mudah Ronyok
Saiz Available S –XXL
Pocket each sided

Jubah koleksi daripada SuriScha, cantik sangat bila dipakai. Tadi tengok tergantung rasa best ke…cantik ke ..sesuai ke..mesti macam  kami tu kan… ? Sekarang tengok bila dah digayakan, memang lawaaa… Fuhh…model pulak daripada kami semua rakan kelab blogger Ben Ashaari. Haaaa.. banyak corak kan..ini ikut pilihan hati dan mata kami memandang..memang best fitting baju ramai-ramai ini. Kecoh satu butik..Eh..nak bagitau, jika pergi SuriScha, bawa anak-anak pun tak ada maslaah tau, sebab selesa luas dan sejukk je. Lagi elok pergi dengan adik , kakak, emak… kalau nak best, pergi dengan suami(manala tahu…dapat free suami hadiahkan bukan satu tapi dua.. ).

IMG-20160513-WA0013

IMG-20160513-WA0015

IMG-20160513-WA0021

Meriah sangat kat butik masa tu. masyaallah best sangat. Lagi best setiap sorang pilih satu dan bawa balik ..ha..memang bergaya sakan la akak-akak bloggers ini. Dengan SuriScha bloggers BEN ASHAARI nampak lagi menawan..hahahhaa…cerianya… Last pic tu kami dengan owner Butik SuriScha. Jangan Datang!! Jangan Datang, jika tak nak nampak menarik di hari raya. Boleh melawat FB mereka : SuriScha Malaysia

Web Site : www.surischa.com

IG : Surischa

Untuk mereka yang nak walk ini :

HQ SucriScha

3-41-3 (Level2)

Pusat Bandar Medan 8, Bangi Sentral,

Seksyen 9, 43650 Bangi Selangor.

Hotline :017-984 0807

Pejabat : 03-8922 0267

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *