Masam Manis "Life"

GAGAL SEBAB LUPA TUHAN

GAGAL SEBAB LUPA TUHAN

Masyaallah , Allah ajar saya direct! Masa nk minta kebenaran untuk 1 projek marketing 16-18/Mei, lupa nk minta izin Allah mudahkan. Mana tidaknya, gagal lah bila lupa tuhan. Allah bagi sedassss..bushhh!

Bila semalam dah GAGAL, baru sedar…so, muhasabah, buat solat taubat , minta ampun dengan Allah ,berdoa semoga allah permudahkan juga. At the end, Allah IZINKAN, esok dibenarka untuk sessi taklimat diadakan. Dengan kerjasama team marketing.

Masyaallah, kadang kita ni jenis lupa TUHAN!! Take for granted.😭 Lupa rezeki tu Allah bagi….kalau rasa rezeki sangkut..buat solat taubat banyak-banyak.

IMG-20160516-WA0041

Jpeg

Mula-mula tak seberapa orang yang mai kat kaunter kami. Kalau kawan-kawan la, rasa frust tak? Hheheh, Ummi kan manusia biasa, tu yang rasa juga tu, lepas tu cepat-cepat switch …

Rezeki tu kan dari Allah, berusahalah Noorani, its okay, just the beginning…. -bercakap dalam hati ini.

Lepas dah switch keep doa untuk yang terbaik . Dan datang seorang demi seorang untuk daftar.. Hati dah mula bebunga-bunga… Sernok kan.. Rasa-rasa la, lepas tu apa jadi??

Jpeg

Ini part One. Hehehehe…keessokkannya nya… kaunter SSPN-iPlus ke jadi ???

*Hanya kongsi perkara sebenar.  Nanti Ummi sambung..kalau tidak mana ada surprise…


Artikel Berkaitan:

http://shiqeensattar.com/makcik-menang-bmw-3-series/

Cabutan Wow! SSPN-i Plus

https://umminani.com/2016/04/sspn-i-plus-kelebihan-dan-cara-memohon/

https://umminani.com/2016/04/ptptn-bukan-pemberi-dan-pemungut-hutang-semata-mata-ptptn-juga-mengajar-kita-erti-simpanan-untuk-masa-depan-dengan-sspn-iplus/

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *