• Kerjaya

    Setiap Pertemuan Pasti Ada Perpisahan

    Semalam hari ke 8 Ummi naik kerja. Pagi-pagi lagi Cik Dila masuk office Mem,hari ni Sm Ruby last la..jom buat makan-makan. Ummi okay jer, cuma kena p beli makanan la.Tup..tup..tup… call Cik Dila tanya dia di mana. I: Cik ada mana? Dah beli ker makanan? Cik Dila: Mem,i order jer. I beli pizza dgn kfc. Jadi tu jer la menu ringkas. At least ada sambutan kan..sempena menghargai jasa baik SM Ruby. Dibawah ini gambar dengan SM Ruby.Sangat komited dan baik hati. Dan dulu, SM Ruby lah yang rajin masak kat rumah, bawa ke pejabat untuk dijual kepada kami. Sedih juga, nanti susah dah nak cari makanan. Walaupun siapa kita, jangan…

  • Masam Manis "Life"

    SHAWL PATUH SYARIAH BY JAJA KALAM

    SHAWL PATUH SYARIAH BY JAJA KALAM Ummi memang suka juga pakai shawl. Kadang mudahnya pakai shawl by jaja kalam ini sebab nak bf baby tarik je kedepan dah menutupi segala yang aurat tu. Tanpa perlukan nursing cover lagi. Best, siapa yang pernah pakai shawl jer tahu nikmatnya. Dan apa yang buatkan hati ini terus terpikat dengan shawl by jajakalam adalah kerana kain yang dipilih memenuhi citarasa. Ada yang chiffon , ada yang buble dan lain-lain. Yang bestnya lagi, shawl by jaja kalam adalah patuh syariah. Labuh, tebal dan sesuai dipakai di semua majlis samada majlis rasmi, majlis tidak rasmi dan juga boleh dipakai semasa casual. Testimoni : Bagaimana nak dapatkan…