• Kerjaya,  Masam Manis "Life"

    MAKAN MALAM PERKEP YANG GOJES

    Sesekali dinnerĀ  best juga, masa nak melaram lawa-lawa…ehh!! Ummi nai manalah ada baju lawa-lawa sangat kan, jadi mulalah mencari. Update kat FB untuk usha baju yang cantik-cantik kat online dengan niat nak pergi mencari dan membeli la kan.. Update di FB : “Assalamualaikum. Sahabat fb sekalian, saya perlukan “Evening DRESS” Konsep Muslimah. Boleh taq saya di komen atau bagi link butik ya. Urgent untuk dipakai hari SELASA. tq So much. Tiba-tiba sahabat FB kakak Rozana Komen : “Nani Nooraini Ali,feel free klau nk pakai collection k.ana..from Saudi Arabia.Glittering pink kaler..boleh ambik je kt rumah,nk pakai pun sehari je kan,tak yah beli. Haaa…. ada yang nak pinjamkan…ehh..malu la Ummi “Rozana Othman…