Saya dan keluarga

MEMBESAR DENGAN SIHAT

Mudzakkir hari ini dah 28 hari. 14.4.2016 . Sekejap jer masa berlalu, pejam celik, pejam celik dah nak masuk sebulan dah. Masa lahir hari tu 3.5kg, last wweek 4.2kg. Agaknya hari ini dah berapa kg ni.
Sepanjang tempoh ini memang berpantang sendiri dengan suami jer. Mak datang seminggu , itu pun bawa mak pergi jalan-jalan. Okay pointnya kat sini, ramai yang tanya apa yang membuatkan ummi ni cergas semacam? Rahsia dia, hish….nak habaq pun segan…!
Tak ada la apa rahsia besar tu,cuma semangat perlu kental. Semangat kena kuat,sebab kerja rumah daripada masa , lipat kain kita kena buat. Suami dah bantu urus anak-anak kan. Dan usah la layan perasaan sendiri tu, nanti berpenyakit  pula. malas la nak cakap kan.. pikir baik-baik sudah! 
Dan ummi ambil set daripada Ibusuri.
Nak jalan2 silakan Klik link kat bawah yer.
Jika bermanfaat klik share, habaq kat rakan dan adik beradik sepupu sepapat sekali.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *