Review

JUBAH LELAKI MODEN KELUARAN RIZQ DESIGN MEMUKAU MATA MEMANDANG

JUBAH LELAKI MODEN KELUARAN RIZQ DESIGN MEMUKAU MATA MEMANDANG

Assalamualaikum, sat jer kan pejam celik dah nak masuk Ramadhan pula. Lepas tu masa untuk meraikan kegembiraan bersama keluarga dan kemenangan berpuasa sebulan. Seperti tahun-tahun lepas semua orang pasti inginkan sesuatu kelainan dalam berbusana terutama di pagi raya kan. Kali ini Ummi nak share 1 butik ini iaitu  Butik Rizq Design yang terletak di Alam Avenue 2, Sek 16 Shah Alam. Design jubah lelaki  moden disini sangat menarik. Dan bagi remaja yang memang nakkan kelainan disinilah tempatnya. Sebab ada yang bagi respon kepada kami sebelum ini , Jubah Lelaki Moden tahun ini bertemakan IPMAN. Bestkan.
3

JUBAH LELAKI MODEN -RIZQ DESIGN

Boleh beli online , dan bagi tak nak lepaskan peluang menarik pada  30 April & 1 Mei 2016 dari jam  10 pagi – 8 malam di Alam Avenue 2, Seksyen 16 Shah Alam, pihak Rizq Design akan buat Open Day. Pasti banyak tawaran menarik ni.

Lagi satu, bagi mereka yang berminat untuk menjadi agen / dropship Jubah Lelaki Moden, dijemput datang ke butik untuk melihat dan merasai sendiri koleksi jubah dan kurta sempena Raya 2016. Kadar keuntungan yang menarik bagi agen, bermula dari 20% sehingga 50%. Wah boleh buat duit raya ini. Agen boleh mula membuat PRE-ORDER bermula 30 April 2016 dan stok dijangka tiba pada 1 Jun 2016.

2
4

5

Yang bestnya lagi tau, pihak Rizq Design nak buat  Collaboration Jubah Lelaki Moden dengan Hafidz Roshdi. Nak tahu kena pergi Open Day. Harga jualan bagi koleksi jubah & kurta moden bermula dari RM 109 sehingga RM 229. Terdapat 3 koleksi jubah dengan 10 pilihan warna setiap koleksi, dan 1 koleksi kurta moden dengan 10 pilihan warna. Okay dah tahu kan. Nak window shopping online boleh terjah online butik mereka  seperti dibawah :
Instagram : JUBAH LELAKI MODEN
Facebook  : JUBAH LELAKI MODEN
Jualan akan bermula pada 1 June 2016, jom ajak ramai-ramai pergi open day dan pada masa yang sama kita belikan untuk dipakai ketika terawikh dan juga untuk menyambut 1SYAWAL nanti.
Terima kasih.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *