HITEA DI PULLMAN HOTEL BANGSAR KL BERTARAF 5 BINTANG

HITEA DI PULLMAN HOTEL BANGSAR,KL BERTARAF 5 BINTANG

Hari Ahad lepas 24 April 2016, kami sahabat blogger Kelab Ben Ashaari dijemput untuk sama-sama dalam Program Gegar Siber SSPN-iPlus, PTPTN. Bertempat di Hotel Pullman Bangsar, Kuala Lumpur lebih kurang 30 orang blogger di jemput untuk bersama mereka. Ceritanya disini – SSPN-iPLUS Pelaburan Dan Simpanan Terbaik 2016. (Klik Sini)

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Kami disajikan dengan pelbagai makanan citarasa mewah. Alhamdulillah sedapnya, daripada makanan tringan sehinggalah makanan yang agak berat yang dapat memenuhi perut. Mee gorang  rupanya simple sahaja, namun rasanya TOP !!. Mee dimakan pula dengan Salmon dan lain-lain side dishes memang rasa nakkk tambah jer. Dan setiap satu makanan ada rasa yang berlainan, sedap dan Best !!

Jpeg
MINI PIZZA MARGHERITA – Nampak simple tapi  sedap sangat dijamah diwaktu petang semasa hitea macam ini. Di gabungkan pula dengan karipap sayur yang rangup. Uisshhh bak kata orang pelengkap tea time lah.

Jpeg

Petang-petang macam ini bila dah makan makanan berat, nak pula makanan manis. Tambahan dalam keadaan sejuk dan nyaman di Studio5 ini. Puding ROTI paling best kottt yang pernah rasa, ada pisang ada roti high class okay! Dan cream nya amatlah menyelerakan. Huiii rasa cair dalam mulutt (Pssstt : Nak diet tak jadi, sebab sedap sangat, puding roti ini tambah 2x).

Jpeg

Jpeg

Jpeg

Dah layan makanan best-best ni kan. Sekali sekala propose pada boss masing-masing untuk buat majlis hitea disini. Harga berpatutan dan yang utama makanan nya sedappp. Hahahah nama pun nak makan kan.. dan AMARAN!!! Mai makan disini , PLEASE jangan nak DIET..hahahahaha , hancur DIET!!

Info lanjut :

Facebook :Pullman KualaLumpur Bangsar

Website :http://www.pullmanhotels.com

Alamat : No Tower 3 59200, 1, Jalan Taman Pantai, Taman Bukit Pantai, 59100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge