Masam Manis "Life"

REVIEW – SWAROVSKI HIJAB by SHIQEEN SATTAR

[ GILERR LA 5 SAAT JE SIAP? ]

Biasa semua orang nak cepat kan, sarung jer dah boleh p jalan-jalan. Tambahan tetiba sahaja ada orang mai rumah , mana sempat nak belit-belit  selendang / shawl kan. Jadi pilihan tepat adalah
SWAROVSKI HIJAB by SHIQEEN SATTAR.

Sarung jer, terus siap! Dan kalau anak merenget pun bukan lagi isu kan..mak -mak setuju  dengan ummi kan? Nak mudah senang dan cepat.

MasyaAllah, selesa sungguh hijab by Shiqeen Sattar  Saworski. Memang tak perlukan masa lama pun nak siap, dan lip lap lip lap. 5 saat siap. Untuk ibu-ibu macam ummi, dan sebenarnya student ke siapa sahaja yang mmg nak cepat,pantas hijab ini sangat sesuai.
Tengok ummi pakai, nampak elegant kan? Lawakan? Nampak kemas kan?
Ha… WAJIB ada satu . Tempah sekarang juga,jika tak rugi nanti. Tak percaya?
Belek-belek di Instagram :

@ShiqeenSattar
@ShiqeenSattar
@ShiqeenSattar
@ShiqeenSattar

SWAROVSKI HIJAB by SHIQEEN SATTAR dah dapat liputan akbar. Doakan lepas ni masuk TV pulak okay.

“Wahh dengan Swarovski Hijab anda tak perlu buang masa untuk bersiap kerana Swarovski Hijab amat mudah dipakai dan digayakan. Hanya sarung sahaja anda sudah siap malah kelihatan stylo dengan hijab yang pantas ini.”

Apa lagi yang best SWAROVSKI HIJAB by SHIQEEN SATTAR ni?

♡Tanpa menggunakan pin dan inner Swarovski membantu para muslimah tampil bergaya dengan mudah. Hebat kan?

♡Pantas dan mudah dengan Swarovski Hijab hanya sarung terus ‘stylo’.

Nak tengok koleksi lain sila tekan fb & Instagram : SHIQEEN SATTAR untuk SWAROVSKI HIJAB by SHIQEEN SATTAR.

* tengok2 dulu, raya terus grab, kan? Setujukan? Dari sehelai baik ambik pakej jimat 2 terus . Nak tahu pm di pages terus ok♡

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *