Rencah Hidup

PHOTOSHOOT DI THE GRAND STUDIO KL

KHAMIS lepas 24.Mac.2016, ada sessi photoshoot di THE GRAND STUDIO KL .
Pagi sebelum photoshoot, singgah sat kat Maktab Polis Cheras,Kl ada perhimpunan Agung PERKEP Malaysia. Singgah sini jumpa dengan sahabat #Kbba Puan Shiqeen Sattar . Beliau ni polis vs businesswoman okay. Lihatlah kejayaan tudung jenama SHIQEEN SATTAR .
Ini photo ummi dengan Puan Shiqeen Sattar. Abaikan merah di muka tu okay, malu cheq, itu kesan goreng ayam minyaknya meletop kena muka. 🙂

Bila abah mereka sedang beraksi.

Ini hasil daripada photoshoot oleh En Amirul dari The Grand Studio.

Dah tengok kan gambar-gambar diatas tu, itulah alkisah photoshoot family kami 24 Mac lepas. Nak habaq ni rahsia ni, 24 Mac ni baru 9 hari ummi melahirkan adik Mudzakkir. Alhamdulillah diberikan kesihatan yang baik. Lepas balik terus berpantang macam biasa. Puas hati ambik gambar di sini. Anak-anak memang la selesa, tapi photgrapher kena la sabar banyak-banyak.
MINTA MAAF yer En Photgrapher. RAGAM anak lecik ada nak Bf , ada yang nak botol dan lain-lain lah. 2 jam sangat berbaloi, puas hati dengan kualiti gambar yang disnap. Walaupun tak berapa pandai bergaya, namun kerjasama En Photographer sangat membantu.
Best. Sangat di suggestkan kepada siapa yang nak shoot untuk raya, produk dll contact The Grand Studio.
Okayla, rahsia lagi, sebab keciwi, hari-hari tengok gambar yang diambil. Best. 
Masih mencari photographer  atau studio yang selesa untuk photoshoot?
Kami satu family dah gunakan perkhidmatan daripada satu Studio ini, memang best. 
Selanjutnya baca di blog okay.
Cepat2 booking untuk shoot raya.
:)umminoorainiali.blogspot.my/2016/03/photoshoot-di-grand-studio-kl.html?m=0
#umminani
#kelabbloggerbenashaari
#likeforlike
#malaysianblogger
#blogger
#kbba9
#parentingblogger
#gslef
#unpaidreview

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge