MILK BOOSTER TERBAIK

Alhamdulillah Allah swt kurniakan nikmat paling besar untuk menjadi seorang ummi. Ummi kepasa 4 orang amanah Allah swt, 3 lelaki dan 1 perempuan. Syukur sangat. Setiap kali selepas bersalin dan disaat cuti bersalin, ibu-ibu yang berkerja pasti alami isi yang sama dengan Ummi,iaitu isu susu.  Berapa ramai ibu yang nak bf anak sehingga 2 tahun. Mesti semua nak kan, samalah kita. Namun disaat kita berpantang, ada kala rasa STRESS, Penat dan timbul perasaan dan dibenak “boleh ke ni?”. Banyak ke susu ni? Ummi alami isu ini. Sedang mencari apakah Milk Booster terbaik utk direct BF dan untuk buat stok sekali. 
Ada cadangan ker daripada ibu-ibu yang sedang membaca? Boleh masukkan pic di komen atau komen nama produk. Doakan ya, baby yang last ini dapat BF sehingga 2 tahun. Amin. 
#umminani
#kelabbloggerbenashaari
#likeforlike
#malaysianblogger
#blogger
#kbba9
#parentingblogger
#gslef

2 thoughts on “MILK BOOSTER TERBAIK”

  1. Umi Nani,

    Moon makan banyak lobak putih masa mengandung. Mak mertua selalu buatkan

    Lepas tuh telan biji halba tuh dalam 7 8 biji kecik tu. Sebab halba mmg membantu banyakkan susu

    Boleh juga cuba beli longan kering dari sesei cina n rebus minum. Ni mmg terus terasa nyut2 tang dada….susu di proses hahahhah

    yg modern sket minum ephyra …pun bagi susu banyak n kulit baby pun cantik

    yg moon share kat atas tuh semua yg Moon buat ekekekke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge