Review Produk Dan "Event"

Cosmoderm – Set Pencuci Muka Cosmoderm

Cosmoderm !! Hadoii ramai yang dok upload pasal Cosmoderm. Memang tengah cari set pencuci muka untuk gantikan set TaBit@ yang sedia ada. Nak berubah angin la pula. Sana sini tengok ramai yang cakap pakai Set Pencuci Muka Cosmoderm  ni bagus!! Owhhh tidak, dah terpikat ini.
Sebabkan banyak masa di rumah dalam.masa berpantang ini, makanya ummi terus google sana-sini cari info.
Ini salah satu testimoni drp blogger famouss
Ini pula daripada google/blog lain.
Makanya, 21 Mac 2016, terus balik daripada Klinik Check up baby Mudzakkir, terus ajak Mr Suami ke Guardian. 4 benda kat atas tu yang diperlukan. So ini cubaan untuk Cosmoderm set pencuci muka.
Oleh sebab kat Guardian Semenyih ini stok tak banyak, Ummi nak cari set ini pula untuk digunakan dalam pantang kali ini. Bukan apa sebab dah guna pencucimuka Cosmoderm best, tentunya set lain best juga. Nampak gayanya kena beli di website la . COSMODERM   Ini pula fb : Cosmoderm

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *