• Masam Manis "Life"

    PHOTOSHOOT DI THE GRAND STUDIO KL

    KHAMIS lepas 24.Mac.2016, ada sessi photoshoot di THE GRAND STUDIO KL . Pagi sebelum photoshoot, singgah sat kat Maktab Polis Cheras,Kl ada perhimpunan Agung PERKEP Malaysia. Singgah sini jumpa dengan sahabat #Kbba Puan Shiqeen Sattar . Beliau ni polis vs businesswoman okay. Lihatlah kejayaan tudung jenama SHIQEEN SATTAR . Ini photo ummi dengan Puan Shiqeen Sattar. Abaikan merah di muka tu okay, malu cheq, itu kesan goreng ayam minyaknya meletop kena muka. 🙂 Bila abah mereka sedang beraksi. Ini hasil daripada photoshoot oleh En Amirul dari The Grand Studio. Dah tengok kan gambar-gambar diatas tu, itulah alkisah photoshoot family kami 24 Mac lepas. Nak habaq ni rahsia ni, 24 Mac ni baru 9 hari…

  • Masam Manis "Life"

    REVIEW – SWAROVSKI HIJAB by SHIQEEN SATTAR

    [ GILERR LA 5 SAAT JE SIAP? ] Biasa semua orang nak cepat kan, sarung jer dah boleh p jalan-jalan. Tambahan tetiba sahaja ada orang mai rumah , mana sempat nak belit-belit  selendang / shawl kan. Jadi pilihan tepat adalahSWAROVSKI HIJAB by SHIQEEN SATTAR. Sarung jer, terus siap! Dan kalau anak merenget pun bukan lagi isu kan..mak -mak setuju  dengan ummi kan? Nak mudah senang dan cepat. MasyaAllah, selesa sungguh hijab by Shiqeen Sattar  Saworski. Memang tak perlukan masa lama pun nak siap, dan lip lap lip lap. 5 saat siap. Untuk ibu-ibu macam ummi, dan sebenarnya student ke siapa sahaja yang mmg nak cepat,pantas hijab ini sangat sesuai.Tengok ummi…