• Review Produk Dan "Event"

    Cosmoderm – Set Pencuci Muka Cosmoderm

    Cosmoderm !! Hadoii ramai yang dok upload pasal Cosmoderm. Memang tengah cari set pencuci muka untuk gantikan set TaBit@ yang sedia ada. Nak berubah angin la pula. Sana sini tengok ramai yang cakap pakai Set Pencuci Muka Cosmoderm  ni bagus!! Owhhh tidak, dah terpikat ini. Sebabkan banyak masa di rumah dalam.masa berpantang ini, makanya ummi terus google sana-sini cari info. Ini salah satu testimoni drp blogger famouss  Web : BEN ASHAARI Fb :BEN ASHAARI Ini pula daripada google/blog lain. Makanya, 21 Mac 2016, terus balik daripada Klinik Check up baby Mudzakkir, terus ajak Mr Suami ke Guardian. 4 benda kat atas tu yang diperlukan. So ini cubaan untuk Cosmoderm set pencuci…

  • Masam Manis "Life"

    BERPANTANG PART 5 – CARA BERSIHKAN URI

    Cerita bab bersihkan uri ni Ummi tak pandai. Sebab dari anak pertama sampai yang ke empat yang bersihkan dan tanam adalah Mr Suami. Masa anak pertama ayah di Perlis bantu,kedua sehingga anak ke 4 semua diuruskan sendiri. Kebetulan tahun ini bersalin Malajah Pa&Ma juga tulis bab uri. Dapatkan  MAJALAH Pa&MA . Sebelum ditanam diletakkan dalam tempurung supaya tak berbau busuk dan ditanam untuk elakkan daripada binatang makan atau larikan uri. Letak garam ini untuk hilangkan bau darah tu saja. Tiada amalan kurafat ya.   Banyak lagi info bab bersihkan uri ini. TERIMA KASIH MAJALAH PA&MA BERI TIPS DAN MAKLUMAT TERBAIK. #umminani #kelabbloggerbenashaari #likeforlike #malaysianblogger #blogger #kbba9 #parentingblogger