Umminani

IBUSURI – GOMILK DAN GO CHOC SUSU KAMBING UNTUK SEKELUARGA


Susu kambing pilihan kami sekeluarga adalah susu dari keluaran HIGOAT. 
Ibusuri adalah set penjagaan untuk seisi keluarga anak syarikat kepada HiGoat Marketing.


Seriusly , sangatlah berbaloi. Harga susu pon okay dan yang penting khasiatnya memang terbaik untuk anak, bayi, ibu mengandung, ayah dan juga orang dewasa dan orang tua. 

Kalau masih tercari–cari susu kambing untuk diamalkan sekeluarga, susu ibusuri dalam 2 perisa iaitu gomilk dan gochoc antara yang ummi cadangkan. Seriusly memang bagus.

Anak -anak amal susu ini, tak cepat letih , malah penghadaman anak bagus sangat.

Ibu mengandung : 

Kurang stress
Badan kurang lenguh 
Badan kurang kejang
Dan Sesuai jika alami tekanan darah tak stabil semasa mengandung.

Secara kesimpulannya khasiat susu ini adalah :

Kebaikan Ekstrak Gochoc dan Gomilk:
*SERBUK KOKO mempunyai Antioksidan yang tinggi kandungan poliphenol di dalam koko yang mampu mengurangkan stress terutamanya bagi wanita yang hamil.
*SUSU KAMBING mudah di cerna dan di hadam.Mempunyai kandungan kalsium yang tinggi, baik untuk tulang dan gigi terutamanya wanita hamil.Membantu meningkatkan pengaliran susu badan semasa dalam tempoh menyusu bayi.
*SERBUK MADU sumber tenaga.Membantu proses penghadaman dan melawaskan perut.Kandungan antibiotik semulajadi.Meningkatkan hemiglobin serta proses penyembuhan luka.
*HABBATUSSAUDA Meningkatkan sistem imuniti ,tenaga dan stamina.Membantu sistem pencernaan .Meningkatkan jumlah susu badan pada ibu.
*EKSTRAK ACAI BERRY Kaya dengan Vitamin A,B1 & E.Membantu meningkatkan metabolisma,membantu menghasilkan susu badan pada ibu.
*ORYZA PEPTIDE 6.1% pada beras putih(protien) 16 kali(plat).Protien yang mudah.Membantu meningkatkan kadar metabolisma badan serta mengurangkan pemendapan lemak bagi mengawal kenaikan berat badan berlebihan.Mengandungi Asid Amino yang penting bagi tubuh badan. 

Jika berminat boleh dapatkan di link berikut :  ———————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge