ZAWARA – BAJU RAYA 2015

1 JULY 2015 , BUSANA MARA KL 
Dah lama  tinjau ZAWARA ini. dari online hingga ke offline . 
 www.zawara.com

Cantik-cantik baju disini.

Suami kata asyik pakai baju sama je… kali ini nak ubah sikit jer,, still tutup aurat ya, cuma gaya moden sikit.
Biasa beli daripada koleksi Prof Muhaya, selesa dan terus bawa solat. Sebab raya 2015, suami nak sponsor baju raya best, so kami jalan-jalan ke BUSANA MARA , tinjau punya tinjau, berkenan juga la …,aduiii ikut hati nak banyak. Tapi, dalam hatii…relaxxxx, nanti ada koleksi baru lagi.
Cuma beli 1 blouse hitam dan 1 jubah untuk raya dengan tema brown gitu. 
Ha..sedondon bukan sekayu tema kami sekeluarga bagi RAYA 2015.
Siapa-siapa nak cari baju raya , 
beli kat kedai ZAWARA sangat baguss.!!
Recomended k.
try klik sini untuk cuci mata :

Reader Comments

  1. Nooraini Ali

    kak insyaallah dpt kak, tips nya beli masa sales. jimat banyak ..rm30 ringgit pun duit..
    Saya doakan akak miliki koleksi zawara satu hari nanti. dah dekat tu. kak buka web zawara tgk hari-hari, dan doa. insyaallah. apa kita lihat , pikir dan semua tu kan doa ­čśë

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge