• Masam Manis "Life"

    BUFFET RAMADHAN VISTANA HOTEL KL

    06072015 Unit Waran Tangkap Trafik Bukit Aman , kami plan untuk berbuka puasa sama-sama sebagai aktiviti tahunan kami.  Alhamdulillah , segalanya berjalan lancar.  Walaupun kehadiran tidak semua anggota , tapi suasana tetap meriah.  Jom layan menu yang disediakan : Kuih muih yang disediakan banyak sangat . Ini anyaranya agar-agar ke puding  kacang merah, Banyakkan kuihnya, berbaloi untuk merasa setiap satu.  Pelbagai jenis kuih dan agar-agar .  Ini bahagian dessert. Walaupun banyak, tak semua dapat masuk ke mulut. Bukan rezeki, sebab perut dah full tank .:)  Ini di bahagian luar,set buffet sekeliling swimming pool ini.  Ada macam-maca juadah, kerang rebus, abc, air sirap dll.  Kami sampai awal, dalam jam 6pm dari…

  • Masam Manis "Life"

    BUFFET RAMADHAN VISTANA HOTEL KL PART 3

    sambungan :   Part 3 hanya nak masukkan kenangan gambar anak-anak makan dengan seleranya. Esok-esok bila besar mesti anak-anak ummi tengok dan baca, dan mesti ketawa. Bestkan kecik-kecik lagi dah merasa menjamah makanan kat hotel. Zaman ummi dulu dah kerja umur 20an baru kenal hotel tu apa.  Nur Afeefa Maisarah  Muhammad Afeef Muhaimin Muhammad Afeef Mustaqim Last , kami bergambar beramai-ramai. Ini semua petugas pegawai dan anggota Unit Waran Tangkap Trafik yang selama ini bertungkus lumus uruskan dan melancarkan urusan waran tangkap untuk semua. Ada ASP RAMA, DSP RADI, ASP MAZNI, INSP HAFIZ , saya dan yang hadir malam ini, KPL ADILAH dan keluarga, L/KPL Faizall dan L/Kpl Sobri dan…