• Umminani

    ZAWARA – BAJU RAYA 2015

    1 JULY 2015 , BUSANA MARA KL  Dah lama  tinjau ZAWARA ini. dari online hingga ke offline .   www.zawara.com Cantik-cantik baju disini. Suami kata asyik pakai baju sama je… kali ini nak ubah sikit jer,, still tutup aurat ya, cuma…

  • Masam Manis "Life"

    MUAZAM NAWAWI 2015

    TAKEN : 1 JULY 2015 SOGO, KL Dah lama kekasih hati ini menyuarakan hasrat hati nak beli blazer ni, kali ini jumpa terus grab sebab cantik sangat tau. Harga dia siap ada potongan 20% lagi daripada harga asal. Siapa tak…

  • Masam Manis "Life"

    PALUAN BERUNDUR Datuk Zubaidah Md Ismail

    Dates: 08 May, 2015 Majlis Paluan Berundur Pengarah Jabatan Integriti dan Pematuhan Standard Datuk Zubaidah Md IsmailTarikh    : 8 Mei 2015Masa     : 4.45 petangTempat  : Dataran Kawad, Pusat Latihan Polis Kuala Lumpur Senior Deputi Komisioner Polis, Dato’ Zubaidah binti Md. Ismail,…