JALAN-JALAN JOHOR 2014

Alhamdulillah kami sempat jalan-jalan Johor last week 10 dan 11 Mei 2014.
Dapat makan pagi di restoran belakang Angsana . Best dapat rasa Asma Rojak. Mula-mula ingtkan rojak apa. Sebiji cucur harga RM2. sikit-sikit nak rasa jadi banyak pula. Kami pilih yang mana teringin nak makan sahaja.

 

 
Selepas itu seharian kami berada di Angsana. Jumpa sahabat niaga dan anak-anak bersama dengan bibik di bahagian atas bermain. Jumpa dengan mak sedara jual tudung dan baju di bahagian atas juga.
Kami selepas itu jam 1ptg check in di NEW YORK HOTEL. Bestnya hotel ni dapat bilik yg besar dengan harga RM165.00 sahaja(gov rate). Biasa RM195.00.
 
Jam 2.30pm macam gitu anak-anak pergi main di swimming pool tingkat 11. Suka nya mereka sebab dpat main air selama 2 jam terus menerus. Kawasan berbumbung dan sangat selesa. Ada jakuzi lagi. Sejuk….terus rendam dalam jakuzi.Ummi dalam masa ni tengah beri coaching pada kak RAZILAWATI,stokis kepada produk JRM.
 
 Jam 6 lebih kami jalan-jalan area danga bay dan sebelum itu melawat ke SEK MEN KEB TASEK UTARA. Sekolah lama Mr Suami.
Pas tu kami ke Bandar Baru Uda. Niat hati teringin nak makan mee rebus tulang tak kesampaian. Sebab kedai owner lepas dan tutup. Yg ada sekarang (serius tak menipu) tak sedap sangat. Nyesal makan situ. Apapun rezeki peniaga di situ.
Terus balik malam tu dan tidur.. zzzzzzss
Ini gambar pagi-pagi 2nd day  :
 

  Ahad 11 Mei 2014, sraapan dulu sebelum bergerak.  😉
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge