• Kisah Cuti/Travel,  Saya dan keluarga

    Journey – ETS TRAIN TO IPOH

     Perjalanan kami bermula jam 0830hrs hari Sabtu 15/12/12. Sebenarnya xde perancangan pun, tetiba je…ad-hoc..wah..best juga kejutan mcm ni selalu. Perjalanan kami mula dgn breakfast di  Restoran Serdang KTM . Makan nasi dgn berlaukan ayam dan roti canai.okay la jugak kan sebagai pengalas perut. Wah nak jalan jauh ni…so kena makan yg mengenyangkan. ehm..lagi sebenarnya stesen KTM Serdang ni di seberang jalan. Aduih..kena la ummi brjalan menyeberang jejantas ni… Harga tiket dari KTM Serdang ni ke KL Sentarl cuma RM1.70. Ha…ni muka takut nak naik train…okay yang bestnya dari seberang sana nak ke rempat mustaqim berdiri ni boleh naik lift..alhamdulillah xde la ummi penat nak melangkah.. easy n steady… beria nak…