• Kisah Cuti/Travel,  Saya dan keluarga

    ad hoc(1) – jalan2 PD sempena 4th aniversary

    Lokasi sambut aniversary ke 4 – without planning..heheheh PORT DICKSON Sempena aniversary kami ke 4..4hb dec 2009 kami ambik kesempatan mini honeymoon/sambut aniversary di Port Dickson. Hehehe okay la juga kan.. Pagi2 kami bertolak dari rumah..xla pagi sgt dlm jam 830am..heheh itu la nama pun last minit planning. Perjalanan dekat je..dlm sejam je….simple dan dekat je kan..packing barang terus gerak. Ini hotel kami menginap..walk in je..alhamdulillah dapat juga hotel kan.. Yang penting boleh anak main2 air..renang2… Rate yang sgt berpatutan..dlm RM140.00. Okay la kan… Sampai je di Pd..kami menghala ke Teluk Kemang..cari hotel..masa dalam perjalanan kami dah google ..masa tu terjumpa dengan Cozzi Hotel..call nak buat reservation..sure la customer service…