• Kisah Cuti/Travel,  Saya dan keluarga

    Taman Ular PERLIS

    26 JUN 2012.. Dah lama tak pergi taman ular…ini dia….gambar kami sekeluarga di taman Ular, Perlis. Masa ini arwah ayah sihat lagi, untung kami dapat pergi dengan arwah.Along pun masih kecil. Gemuks..hahah Jarak taman ular ke rumah dalam 40mint sahaja. Dan entry ini Ummi hanya masukkan gambar pada 2012, ni baru nak update semula. Cuma nak bagi info lain tu tak ada, boleh pergi tengok ular dan buaya sahaja. Fees masuk pun murah jer, tak smapai RM10.00. Ini beza taman ular Perlis dengan Melaka. Tapi jimatlah orang Perlis nak bawa anak-anak berjalan-jalan kan. Dari Kangar ke Taman Ular Perlis hanya…