Wed. Aug 4th, 2021

Hai semua, ni nk share hal kerja..kalau dulu saya pegawai penyiasat trafik…and now no more investigate about accident. Hehehe alhamdulillah saya ditukarkan ke cawangan tatatertib dan kebajikan trafik. oFfice hour je..xde la nk sibuk2 dengan pengadu lagi kan..yng i menyampah gitu..hehehehe

Sekarang kerja okay la. Since lapor pada 3/1/2012 haritu..rasa best juga..de ramai kawan..ada 3 insp wanita plus wpc pon ramai..jadilah ntuk kawan berbicara.. And most things i really cant forget is….i really miss jkr penang..hehehehehe kat sana bebas ketawa, berbual, lepaking.hehehe suasana x sama..tapi sentiasa berdoa dengan penghijrahan ini akan buatkan aku lebih bahagia dan selesa dengan kerjaya.

Ye la, wanita sekarang kena la kerja kan.hbs kalau xkerja rugi je belajar tinggi-tinggi tanggung PTPTN lagitu…kerja la..asalkan anak dan suami xterabai,walaupun hakikatnya letihbyang teramat sangat masa balik kerja. Moga tuhan sentiasa murahkan rezeki dan jadikan wanita- wanita bekerja ini lebih berjaya dan memenuhi syariat agama..insyaallah.

2 thoughts on “Pertukaran tempat kerja”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge