Category: keluarga

0

Tahniah bang ngah, 9A’S! Ini untuk abang Ngah…

Hi uols, apa khabar? Kemana pergi 3 hari bercuti ni? Ehm, Ummi stay jer kat rumah. Ada anak sedara datang. Kebetulan suami dapat voucher penginapan percuma dari Shanri-La hotel, jadi kami pergi Putrajaya dan...

4

Pasar ramadhan harga tak masuk akal.

Hi dears, apa khabar? Dah 20 ramadhan kan..sat jer, pejam celik-pejam celik  dah 20 hari berpuasa. Dalam 20 hari berpuasa berapa kali mak-mak ini berulang pergi pasar ramadhan? Ehm.. mesti kalau mai waktu tengahari...

0

Baju raya 2017 – Ummi tiru design tahun lepas

Pejam celik pejam celik dah dekat 2 minggu berpuasa. Lagu raya dah kedengaran sejak hari pertama puasa lagi.. Ummi relax jer tahun ini sebab pikir raya bukan nak kemana, tambahan  tak ada plan lagi. Cuti...

7

Shopping raya last minute, cer teka apa jadi?

Hari Sabtu hari tu  Ummi pergi membeli tshirt untuk anak-anak . Dengan harapan tenang sebab keluar awal dari rumah. Dan singgah opis untuk dhuha dulu. Dalam 820pagi Ummi gerak dari Bukit Aman ke SOGO. Naik...