Kenapa aku pilih Tyzara?

Agen diperlukan

Apa Itu TYZARA?
Tyzara adalah jenama bagi Shampoo Rawat Rambut yg lebih dikenali sebagai shampoo soya. Jenama TYZARA adalah nama BRAND yang dipilih untuk memperkenalkan rangkaian produk TYZARA. TYZARA akan berada dalam pasaran untuk jangka masa panjang. Oleh sebab itu. kekuatan jenama amat memaikan peranan utama. Lepas ini sebut jer TYZARA, semua dah kenal ” itu jenama untuk set perawatan rambut berkesan”.

Tyzara Shampoo Soya dan serum

Tyzara Shampoo  atau famous dengan nama Shampoo soya digunakan atau merawat  rambut gugur , Cara rawat rambut gugur  baca disini , Rambut gugur lepas bersalin,  Rambut rosak/Bercabang , Gatal kulit kepala dan kelemumur. Banyak kelebihan Shampoo Soya ini yang mana telah dapat menarik minat ramai orang untuk mencuba Shampoo Soya kerana banyak testimoni yang proven bahawa shampoo ini terbukti memberikan kesan yang baik.

Kenapa Aku Pilih TYZARA?

Ummi ada masalah rambut gugur sejak lahirkan adik Zakkir . Pelbagai shampoo dah guna. Stress sangat. Pakai satu jenama , ke satu jenama lain. Tukar ganti itu perkara biasa. Sehinggalah satu hari Ezza Azlan ajak meet up di IKEA Damansara. Disini Ummi dengan Shiqeen Sattar bertemu dengan di temani oleh Mr Suami. 4 pasang mata  bertemu. Sambil makan dan menyuapkan meatball IKEA yang superb sedap, Kak Ezza story tentang shampoo keluaran dia dan TIM.

Tyzara Shampoo Soya

Selepas bercerita tentang istimewanya formulasi shampoo soya ini, keterujaan untuk mencuba lebih berkobar-kobar dan menyerlah. Feeling nak rasa seperti princess yang ada makhota rambut yang cantik tu sangat mendalam. Boleh pula, lepas dengar kata-kata founder, angan-angan terus menerpa laju masuk ke minda…terus menari-nari macam ratu. Berpusing sambil rambut berterbangan…wah bahagia….

Tentang TYZARA :

Masa itu , syarikat masih baru dan baru hendak menapak. Tapi Ummi berani untuk melabur menggunakan Shampoo ini yang asalnya berharga RM89.90. Setelah beberapa bulan, ada pembaharuan dan peningkatan dari segi kualiti dan sebagainya. Syukur niat Team TYZARA untuk membantu lebih ramai orang berjaya di realisasikan dengan harga pakej sekali serum kini HANYA RM100.00 sahaja.

Harga TYZARA Shampoo Soya
SHAMPOO SAHAJA RM49.90 , SERUM RM55.90 1 SET HANYA RM100.00 + FREE TRAVEL BAG SHAMPOO

Daripada menggunakan Shampoo Soya, dan dapat merasai kesan yang super best.

Kini di rumah pun selalu lepaskan rambut. Rambut tidak lagi diikat selalu. Cik Abang pun suka, wangi daripada serum terus mewangikan kebahagiaan kami

Apa kata Shehan Studio? Baca disini

Keistimewaan Tyzara Shampoo Soya

Agen diperlukan
Kelas dan discussion untuk Agen dan Dropship sentiasa berlangsung samada secara online atau secara bersemuka.

Tyzara adalah jenama bagi shampoo rawat rambut yang lebih di kenali sebagai shampoo soya dan antara fungsi shampoo Tyzara seperti di bawah :

Kenapa Aku Pilih TYZARA? PERTAMA :
TYZARA SHAMPOO SOYA berkesan untuk merawat keguguran rambut selepas bersalin.

Kenapa Aku Pilih TYZARA? KEDUA :
TYZARA SHAMPOO SOYA sangat berkesan merawat rambut kelemumur yang mengganggu aktiviti seharian. Keyakinan semakin menyerlah tanpa kelemumur.

Kenapa Aku Pilih TYZARA? KETIGA :
TYZARA SHAMPOO SOYA sangat berkesan merawat rambut rosak dan bercabang. Masalah rambut kering dan rosak akan menyebabkan ianya lebih banyak gugur dan kulit kepala menjadi rosak. Dengan TYZARA SHAMPOO SOYA, kulit kepala sihat rambut menawan.

Testimoni TYZARA Shampoo Soya
Jom kita baca, lihat dan perhatian apa kata mereka yang dah mencuba.

Tyzara Shampoo Soya menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi seperti :

Protein Soya  : Dihasilkan daripada kacang NON-GMO  dan kacang soya asli yang memberikan tenaga kepada rambut dan kulit kepala kita.

Panaz Ginseng Root Extract : Menguatkan akar rambut

Majus Root Extract : Ianya memberikan vitamin pada akar rambut untuk kekal segar.

Siapa patut menggunakan Shampoo Soya ini?

Kaum ibu ramai yang ada masalah rambut gugur lepas bersalin.  Tarik dan sikat rambut, mulalah stress dengan rambut yang melekat pada sikat! Argh! Tolong mummyyy! Cara rawat rambut gugur yang paling berkesan adalah menggunakan Tyzara Shampoo  Soya. Tak kurang juga ramai kakak-kakak dan ibu-ibu malah abang Sado yang memilik rambut gugugr juga menghadapi masalah rambut rosak dan bercabang.  Rambut rosak dan kering adalah tidak sihat. Ianya wajib untuk dirawat.

Abang Sado yang berkerja pula  dalam menghadapi persekitaran, ramai yang menghadapi isu kelemumur. Tergaru sana, tergaru sini, sampaikan ada kawan yang perli “Kau dah kenapa, macam kera tak tau duduk diam? ” Lebih malu, apabila kita menyempit dalam lift, perasaan tidak selesa bila bahu belakang ada salji nan putih di kemeja. Ehmmm..malu, nak sorok kelemumur tu kan?  Setuju? Gatal Kulit Kepala dan Kelemumur boleh diatasi segera dengan aplikasikan Set Shampoo Soya dan serum ke kulit kepala kita.

Dimana nak dapatkan TYZARA SHAMPOO SOYA & Mendaftar sebagai Agen / Dropship ?

hair loss
Trusted Seller Shampoo Tyzara – Merawat Rambut gugur dan selesaikan masalah kelemumur.

Ummi adalah agent berdaftar yang giat mempromosikan TYZARA SHAMPOO SOYA. Semoga team ummi akan berada di tahap yang membanggakan team kami dan berjaya bantu lebih ramai wanita mahupun lelaki yang ada masalah. Semoga niat murni kami ini, Allah berkati dan izinkan. Amin

Follow SINI  : https://www.instagram.com/igshopkami/

Wassap “TYZARA SOYA” ke – 0124430338 

Wassap “TYZARA SOYA” ke – 0124430338 

Wassap “TYZARA SOYA” ke – 0124430338 

 

Maklumat Lanjut TYZARA Shampoo Soya
Hubungi : 019-5767 697 Website: www.tyzara.com Facebook: @TyzaraHq Instagram: ShampooTyzaraOriginal Info : telegram.me/shampoosoya

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge