Dexandra Perfume Wangi dan boleh bawa solat!

Hi uolss.. apa khabar? Ummj ada masalah memilih perfume. Masa kahwin dulu husand ada hadiahkan perfume Escada. Sampai la ni , perfume tu tak habis. Bayangkan anak pun dah 7 tahun hahaha. Selepas ada Dexandra perfume, la ni pilihan kini dan selamanya.

Ini cara mudah untuk memilih wangian kesukaan.


Nak pilih perfume yang sesuai dengan tubuh badan bukan mudah. Ada satu masa tu, Ummi dah tak pakai perfume. Kecewa dengan bau perfume yang tak serasi.

Sampailah tahun 2016, bila Dexandra tengah famous. Ummi ada baca ramai review Gucci Flora dengan Lady Million wangi. Ummi ambil keputusan nak cuba sebab tak rasa terkilan jika tak sedap sekalipun. Ummi order 1 botol, Lady Million.

Pakai untuk seminggu, wah serasi. Bau baju kat unifrom pun dah wangi. Hehehe rasa best tau. Sebab dah lama mencari, kini baru ditemui.

Pilihan Dexandra Perfume

Kali ke dua Ummi berani order 3 botol, Gucci Flora 1 dan Lady Million 1 botol.

Untuk Mr Suami Ummi belikan Code Amani by Gucci juga. Kami dah macam pengguna setia .. hehhe ,Ummi serasi dengan Lady Million juga. Gucci Flora memang wangi, tapi dengan Ummi macam tak sesuai. Bila anak-anak pakai, fuh! Bau sampai kat bilik wangi.. hahaha ini dah lawan tokey!

 

Dah beberapa bulan pakai, Ummi repeat order lagi dengan wangian yang sama. Husband pakai pun serasi. Kita yang duk sebelah pun bau wangi tu tak menganggu. Serasi dan sedap baunya.

Kalau dulu, fuh! Asyik membebel la…bau tengik …mana tahan. Elok-elok nak pergi jalan-jalan , jadi pening dek kerana perfume. Sabar jer la. La ni dah tak lagi! Mujur ada dexandra.

Kalau ada yang berhajat nak cuba boleh tanya-tanya dan risik kat Mama Kembar Tiga. Mama ada jual Perfume Dexandra. No Tel : http://www.wasap.my/6013-3935052

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge