Monthly Archive: March 2017

0

Forum Perdana Sempena Hari Polis ke – 210

Selamat malam, hari ini nak throwback acara semalam. Semalam Forum Perdana live kat Maktab PDRM Cheras sempena hari polis ke – 210. Ummi dan rakan-rakan yan segak bergaya ditugaskan sebagai penyambut tetamu VIP. Kebiasaannya...

Bila off day, tapi kena hadir kerja… apa cerita? 0

Bila off day, tapi kena hadir kerja… apa cerita?

Hii..sebelum lelap mata, nak coretkan catatan hari ini. Pagi-pagi lagi dah siap sedia nak hantar Along. Abah off day, jadi Ummi ambil kesempatan ambik off day, sebab penat sangat semalam balik jam 8 lebih...

1

Selamat Hari Polis ke – 210 tahun PDRM

Hari polis ke – 210 disambut semalam di Pulapol KL. Setiap 25 Mac akan diraikan hari polis. Dah lama pun pasukan PDRM ini. ummi bersyukur sebab antara yang terpilih berada dalam PDRM. Sambutan Hari...

0

Happy birthday Adik Mudzakkir Yang Pertama

Mengimbau kenangan setahun lalu, masyaAllah ada juga cabaran melahirkan adik. Paling tak tahan, operation di tangguhkan kerana “katil patah atau katil operation problem”. Tapi untuk case Ummi jer la yang boleh pospone, masa tu...

0

Selamat Pengantin Baru Naim dan Mira😍😍

Reunion family besar sebelah mak kali ini di Melaka buat kali ke dua. Dulu ramai-ramai datang untuk majlis bertunang. dan hari Jumaat lepas, semua berkumpul untuk majlis bertandang dan akad nikah. Kami masih lagi...