Monthly Archive: December 2016

cara masak nasi 5

Pahala Melayan Suami atau Voucher ?

Wajib baca untuk pedoman pada isteri. Hari ini hari off sebab dah kerja hari Ahad lalu 18/12. Memandangkan duduk di rumah saja, terpikir nak pergi 1 job ini kat Shah Alam. Dah dapat email...

Apa aktiviti di hujung minggu? 6

Apa aktiviti di hujung minggu?

Hujung minggu kami sekeluarga pada minggu ni adalah di Perpustakaan Negara.Dah lama kami tak kesini, anak-anak pun dah lemau dek cuti sekolah. Angah pelik. Buku yang diambil mesti ada binatang exotic. Memang favourite dia....

Keluarga bahagia punca dari ayah yang berjaya?Setuju? 0

Keluarga bahagia punca dari ayah yang berjaya?Setuju?

Bukan mudah nak jadi ibu dan ayah yang hebat. Namun begitu bukan susah juga nak jadi ayah yang hebat. Dalam keluarga kecil Ummi ada 3 anak lelaki yang Ummi dengan suami perlu berikan lebih...

1

Biar depa lasak , sebab main boleh jadi cerdik!

Ummi suka aktiviti lasak. Dan sebab tu Ummi sendiri jarang hadkan anak-anak daripada ikuti sebarang program yang melibatkan alam dan tanah. Waima, balik kampung sekali pun, kau nak main tanah, nak main masak-masak dengan...

PERMOHONAN KEMASUKAN KE PONDOK MODEN AL ‘ABAQIRAH MAIWP SESI 2017 0

PERMOHONAN KEMASUKAN KE PONDOK MODEN AL ‘ABAQIRAH MAIWP SESI 2017

*PERMOHONAN KEMASUKAN KE PONDOK MODEN AL ‘ABAQIRAH MAIWP SESI 2017* Assalammualaikum, Alhamdulillah.. Tahniah diucapkan buat adik-adik yang mendapat keputusan yang cemerlang dalam PT3. Ayuh sertai Pondok Moden Al ‘Abaqirah dibawah seliaan SS Datuk Dr...

taman bunga lavender cameron 1

Cameron Lavender – Mata tak puas memandang!

Tiket Masuk ke Cameron Lavender Hari kedua percutian kami , kami pilih untuk ke Cameron Lavender. Ini semua sebab hasil google Ummi dapati lokasi ini salah satu tarikan utama di sini. Masa ke sini...