Monthly Archive: May 2016

2

POLIS BUKAN SEKADAR CEGAH JENAYAH

POLIS DAN MASYARAKAT BERPISAH TIADA Tugas polis kini bukan sekadar cegah jenayah. Kini polis memainkan peranan penting dalam komuniti masyarakat. Polis juga manusia biasa yang bekerja mencari sesuap nasi dan nafkah yang halal demi...

8

WAKAF TELEKUNG SITI AISHAH

Majlis Pelancaran Wakaf Telekung Siti Aishah Semalam 26.Mei.2016 Ummi  pergi Majlis Pelancaran Wakaf Telekung Siti Aishah di Hotel Royale Bintang. Majlis  Pelancaran disempurnakan oleh penaungnya iaitu Y.A.M Permaisuri Datuk Ammar Hajjah Siti Aishah binti...

3

Urus Keluarga, Stress Ke?

Sahabat ummi…Korang kan, dalam seharian…family dalam kedudukan nombor berapa? No.1 , No.2 atau Nombor 3? Ehm… kalau ikut family memang nombor 1 kan..tapi sejauh mana yang bekerja macam Ummi dapat letakkan family no.1? Memang...

2

GAGAL SEBAB LUPA TUHAN

GAGAL SEBAB LUPA TUHAN Masyaallah , Allah ajar saya direct! Masa nk minta kebenaran untuk 1 projek marketing 16-18/Mei, lupa nk minta izin Allah mudahkan. Mana tidaknya, gagal lah bila lupa tuhan. Allah bagi...

25

Setiap Pertemuan Pasti Ada Perpisahan

Semalam hari ke 8 Ummi naik kerja. Pagi-pagi lagi Cik Dila masuk office Mem,hari ni Sm Ruby last la..jom buat makan-makan. Ummi okay jer, cuma kena p beli makanan la.Tup..tup..tup… call Cik Dila tanya...

2

SHAWL PATUH SYARIAH BY JAJA KALAM

SHAWL PATUH SYARIAH BY JAJA KALAM Ummi memang suka juga pakai shawl. Kadang mudahnya pakai shawl by jaja kalam ini sebab nak bf baby tarik je kedepan dah menutupi segala yang aurat tu. Tanpa...