Monthly Archive: March 2016

0

CARA DIDIK ANAK

Setiap ibu bapa ada matlamat  menjadikan anak-anak kita hebat dan berjaya dalam hidup mereka. Namun berapa ramai yang berusaha  ke arah nak melihat anak mereka berjaya? Nak tahu? Ummi memang garang dengan anak-anak, tapi...

2

MILK BOOSTER TERBAIK

Alhamdulillah Allah swt kurniakan nikmat paling besar untuk menjadi seorang ummi. Ummi kepasa 4 orang amanah Allah swt, 3 lelaki dan 1 perempuan. Syukur sangat. Setiap kali selepas bersalin dan disaat cuti bersalin, ibu-ibu...

CUTI-CUTI LEGOLAND 0

CUTI-CUTI LEGOLAND

PERANCANGAN. Setiap apa nak dilakukan kena rancang. Memang tak dinafikan harga tiket ke Legoland mahal. Namun tak salah merancang dari awal dan doa,rezeki baik ada yang sponsor kan. Jadi, untuk cuti sekolah Disember 2016,...

6

PHOTOSHOOT DI THE GRAND STUDIO KL

KHAMIS lepas 24.Mac.2016, ada sessi photoshoot di THE GRAND STUDIO KL . Pagi sebelum photoshoot, singgah sat kat Maktab Polis Cheras,Kl ada perhimpunan Agung PERKEP Malaysia. Singgah sini jumpa dengan sahabat #Kbba Puan Shiqeen Sattar ....

7

REVIEW – SWAROVSKI HIJAB by SHIQEEN SATTAR

[ GILERR LA 5 SAAT JE SIAP? ] Biasa semua orang nak cepat kan, sarung jer dah boleh p jalan-jalan. Tambahan tetiba sahaja ada orang mai rumah , mana sempat nak belit-belit  selendang /...

3

Cosmoderm – Set Pencuci Muka Cosmoderm

Cosmoderm !! Hadoii ramai yang dok upload pasal Cosmoderm. Memang tengah cari set pencuci muka untuk gantikan set TaBit@ yang sedia ada. Nak berubah angin la pula. Sana sini tengok ramai yang cakap pakai...

0

BERPANTANG PART 5 – CARA BERSIHKAN URI

Cerita bab bersihkan uri ni Ummi tak pandai. Sebab dari anak pertama sampai yang ke empat yang bersihkan dan tanam adalah Mr Suami. Masa anak pertama ayah di Perlis bantu,kedua sehingga anak ke 4...

0

MAISARAH BABY

Senyum dulu. Awat tertiba kuar gambar Si Sarah Puteri nan seorang ni ya. Sebenarnya jumpa link gambar kenangan along dan angah di blog. Cari semula gambar Si Sarah tak ada. Jadi untuk tatapan Sarah...