Monthly Archive: July 2015

2

TERMINATOR GENISYS

Hari Khamis 30 Julai ummi maaih cuti raya dan Mr Suami off day kerja. Nak jalan jalan luar Kl rasa tak berapa selesa. Cuaca sekarang tak menentu,so kami decide tengok wayang. Kami pergi Aeon...



0

AYAH

Coretan dr seorg insan…. RUMAH JAGA SEPARUH DARI HIDUP KAMI(Sekadar satu renungan) Saya persembahkan satu lagi pengalaman sedih saya semasa menjadi pegawai pelajaran daerah utk tatapan kerana lebih ramai orang suka membaca pengalaman dari...



0

RUMAH TERBUKA RAYA 2015

23 Julai 2015 birthday Mr Suami yang ke 31 tahun. Sempena sambutan birthday dan tanda kesyukuran , kami decide untuk buat majlis sekali dengan Rumah Terbuka Raya 2015.  So, kami pilih tarikh 25 Julai,...



0

MUA’ZAM BIRTHDAY 2015 – GIFT DARIPADA ANAK

Tanpa sedar sat jer anak  dah 3 orang. Kini along dah ada 2 adik, Muhaimin & Maisarah. Ummi pilih untuk mengajar anak-anak ummi belajar menghargai orang lain terutama  abah mereka yang membesarkan dan membelikan...



2

SUNAT ANAK LELAKI DAN PEREMPUAN

30 Julai 2015 , Jumaat  Hari ini anak2 ready nak bersunat. Kesana sini kami cari klinik,semua doktor tak.mua sunat melainkan cuti sekolah. Pelik. Anak dah ready doctor pula tak nak. Yang disunatkan adik Maisarah...



4

BUFFET RAMADHAN VISTANA HOTEL KL

06072015 Unit Waran Tangkap Trafik Bukit Aman , kami plan untuk berbuka puasa sama-sama sebagai aktiviti tahunan kami.  Alhamdulillah , segalanya berjalan lancar.  Walaupun kehadiran tidak semua anggota , tapi suasana tetap meriah.  Jom...



0

BUFFET RAMADHAN VISTANA HOTEL KL PART 3

sambungan :   Part 3 hanya nak masukkan kenangan gambar anak-anak makan dengan seleranya. Esok-esok bila besar mesti anak-anak ummi tengok dan baca, dan mesti ketawa. Bestkan kecik-kecik lagi dah merasa menjamah makanan kat...