Monthly Archive: October 2012

2

Kuching part 3

Bergambar di waktu petang di depan rumah. peace!!! Mee Kolok Sapi..agak sedap la…beli di restoran Yasmin Cafe Part 2..kami sampai di Lapangan terbang Kuching kira2 jam 950am. Abg long yang ambik kami sekeluarga. Sampai...

0

Kuching part 1

Breakfast di Mcd …huuhuu ada nasi lemak Mcd lagi…caya tak? Maaf ye gambar senget..masa nk masuk dewan perlepasan..snap pic dulu.. ūüėČ Gambar di P7..untuk tunggu masa nak berlepas…mustaqim suka tgk kapal terbang. 30hb okt..kami...

0

Sambutan Hari Raya Aidiladha 2012

Adik dgn kambing korban.. ūüėČ Kambing yang x banyak ragam. Kambing yang di sembelih Mr Suami Mustaqim takut ambik gambar dgn kambing.  Selesai sudah.. Acara melapah kambing. Agihan untuk orang ramai. Alhamdulillah dengan rezeki...

Lawatan Ke Hospital Putrajaya 0

Lawatan Ke Hospital Putrajaya

Tahniah kepada en taufik atas kelahiran baby nama Muhammad Izz Daniyal pada 23 okt 2012.berat 2.92kg..Semoga baby mendapat kesihatan yang baik dan menjadi anak yang soleh…Amin Published with Blogger-droid v2.0.9

0

Koleksi masakan UMMI…

Assalamualaikum.. Selamat pagi…ini koleksi masakan ummi…rasa nk makan je.heheh Tgk makanan ni..membuatkan badan mengembang2..hehehe Nanti ada masa boleh la tulis resepi pulak kan..alhamdulillah dpt sediakan makanan untuk keluarga tersayang dgn air tngn sendiri.. Semoga...

0

new look myvi -part 1

Salam slmt mlm semua…see new look sy punya myvi…apa yg lainnya dr pic entry yf sebelum ni…? Hhheh bertahun sudah baru ada sikit perubahan… Okay la…catatan utk dijadikan memory shj.. Night… Published with Blogger-droid...

0

MyV Ummi wajah lama….

Today  20 okt. .mcm ni la rupa myvi sebelum di ubah suai… Nantkan kemunculan wajah baru myvi..hehee Dah hampir 5 tahun tahun pakai…ni baru nk tukar kasut…kesian myvi.. Okay next entry nnt tgk wajah...