Month: October 2012

Kuching part 3

Bergambar di waktu petang di depan rumah.
peace!!!
Mee Kolok Sapi..agak sedap la…beli di restoran Yasmin Cafe
Part 2..kami sampai di Lapangan terbang Kuching kira2 jam 950am. Abg long yang ambik kami sekeluarga.
Sampai je terus pergi ke pasar tani di Matang Jaya.. Di sana sempat merasa mee kolok sapi.

Dah tu terus ke Taman Sejoli..rumah abg.. 
Bagai2 aksi la dgn anak2 sedara ni..

Petang2 agak panas cuaca kat sini..dan hari pertama stay di rumah je..haaah esok ready to start our journey…
Tunggu. .next entry.
Bye..bye..
Published with Blogger-droid v2.0.9

Kuching part 1

Breakfast di Mcd …huuhuu ada nasi lemak Mcd lagi…caya tak?
Maaf ye gambar senget..masa nk masuk dewan perlepasan..snap pic dulu.. 😉
Gambar di P7..untuk tunggu masa nak berlepas…mustaqim suka tgk kapal terbang.
30hb okt..kami bangun awal pagi..jam 4am dah bangun utk siap2. .hhhe over excited…
Bertolak dari rumah jam 5am. Adik hafiz yg tolong hantaq kami sekeluarga ke LCCT..
Sebelum tu ada beli breakfast nasi lemak dan kami makan di McD. Kena kopi n teh secawan dah okay..
Flight jam 820am.
Published with Blogger-droid v2.0.9

Koleksi masakan UMMI…

Assalamualaikum..
Selamat pagi…ini koleksi masakan ummi…rasa nk makan je.heheh
Tgk makanan ni..membuatkan badan mengembang2..hehehe
Nanti ada masa boleh la tulis resepi pulak kan..alhamdulillah dpt sediakan makanan untuk keluarga tersayang dgn air tngn sendiri..
Semoga masakan dgn air tngan sendiri akan menambahkan berkat dalam keluarga..suami dan anak2 akan menjadi anak yang soleh.amin
Amin…
Published with Blogger-droid v2.0.9