Monthly Archive: May 2012

0

KLIA – lambaian BORNEO

JUMAAT , 25HB Mei 2012..hantar abg long dan keluarga ke KLIA kerana berpindah ke Kuching SARAWAK… Along dan k.anis.. Bergambar dgn along..NABILA HAMIDI Makan beramai-ramai…kerana along, angah dan adik suka KFC Cenderahati untuk anak-anak...



0

Sambutan Jutaan Belia 2012

Sempena sambutan jutaan belis 2012, saya dengan MR Suami kena bekerja jaga booth pameran trafik. Di kesempatan yang sama kami sempat juga jalan2 melawat booth yang lain.. Malas nk story panjang2..hehehe sbb?nk continue dgr...



0

CITRAWARNA 2012

Sabtu, 19 Mei 2012…Citrawarna Malaysia 2012 bertempat di Dataran Merdeka.  Hari  Sabtu lalu, Mr Suami kerja ..pejabat kan x jauh dari Dataran Merdeka, so petang tu kebetulan temankan suami di pejabat , tgk kat...



0

KLIA SEPANG…

Ahad , 20hb Mei 2012, ehm…sebab nak layan hero sorang ini punya minat terhadap kapal terbang… Ummi dengan Abah TERPAKSA DALAM RELA korbankan masa belajar hujung minggu memenuhi kehendak  hero ini… Lokasi: KLIA…hahaahah sini...



PERCUTIAN TERTUNDA 2

PERCUTIAN TERTUNDA

Niat hati nak jejalan ngn family terpaksa tunda…waduhh bila nak election niii… selagi x habis election ni, selagi tu la ssh nk cuti..dan kerja bertambah2.. Kalau le jadi bercuti..plan nk pergi Sarawak..tapi cancel la..kena...



0

BEG IDAMAN

Dah lama nak beg merah menyala mcm ni..at the end dapat juga di AEON Rawang…. Bila dah pergi AEON Rawang, rasa best pula…xsabar nak pindah rumah ke sana… 12/5/2012..SABTU



0

Larian Mesra PDRM/JKDNKA 2012

LARIAN MESRA PDRM 2012 diadakan sempena Crime Awareness Carnival pada 21-22 April 2012 di Dataran Pahlawan , Melaka. Semua kategori terlibat dan yang paling best adalah penyertaan larian dari OKU ..wpun mereka ini kelainan...



0

Sekitar A famosa ..MELAKA

Gambar-gambar kami sekeluarga berjalan-jalan di sekitar Kota A famosa… Kebetulan ada pameran kereta antik.. Menunggang kuda PDRM Kuda yang kepenatan..heheh 



0

Meow..owh..meow

Jom layan Mustaqim bermain dengan kucingnya bernama “DOLMAT”…  Dolmat dengan Mustaqim sama-sama suka main. Elok sangatla tu kan..hehehe tengok Dolmat ini teringat kucing masa kecik..saya , abg cik n abg long bela “Lang”… itu...



1

MUZIUM SETEM MELAKA

Mesti ramai yang tidak pernah terfikir untuk masuk ke dalam muzium Setem kan.. Lokasi masih di Bandar Hilir, Melaka. Ehm, jom layan gambar2 kat bawah ini. Sebelum tu, dalam muzium ni terdapat pelbagai setem...