Monthly Archive: February 2012

4

Baucer Buku 1 Malaysia

Entry kali ini nak bercerita ttg baucer buku 1 Malaysia. Ummi dgn abah mustaqim dapat baucer ini memandangkan kami adalah pelajar dewasa (PJJ). Rasa banyakkan RM400, ye la gabungan 2 org punya voucher.Jadi kami...

0

Pada 15/2/2012-16/2/2012 dalam perjalanan nak balik KL kami singgah di rumah abg long di Kuala Khubu. Bukan apa alang-alang cuti ni sempat la nak jenguk anak-anak sedara, rindu depa semua dah lama tak jumpa....

2

Birthday abah- 54 thn

Assalamualaikum, semalam 17 feb 2012 birthday bapa mertua(abah) yang ke – 54 tahun. Tak ada apa sambutan sebagai ucapan terima kasih kerana menjadi abah kepada suami tercinta dan membesarkan suami sehingga dewasa. “Terima kasih...

0

Sehari di PENANG- Part 1

Perjalan ke Pulau Pinang dengan menaiki feri. Saja je sebenarnya nak bawa Mustaqim dan keluarga lain merasa angin laut. Sesekali naik feri best juga. Kebetulan dapat duk bahagian depan pula tu. Alhamdulillah.Tapi masa ini...

2

Sehari di PENANG- Part 2

Assalamualaikum, entry kali ini nk story  kami sekeluarga pergi melawat keluarga di Pulau Pinang pada 14/2/2012. Nama kampung ni Kg Jawa. Kalau nak p , kawasan ini dekat dengan Bukit Jambul. Dekat juga dengan...

Cuti di kampung 3

Cuti di kampung

Assalamualikum semua blogger..SEkarang umi bercuti dgn anak umi dan keluarga..hehe bestkan dapat bercuti..duk perlis ni tak tau nak p mana dah, p mai pi mai tang tu..Pdg Besar, The Store, Kuala PErlis..hehehe.. Teringat kenangan-kenangan...

1

Anak anugerah Allah s.w.t

SURAH AL-BAQARAH(2) AYAT 128 Wahai Tuhan kami! Jadikanlah kami berdua: Orang-orang Islam (yang berserah diri) kepadaMu dan jadikanlah daripada keturunan kami: Umat Islam (yang berserah diri) kepadamu dan tunjukkanlah kepada kami syariat dan cara-cara...

0

Our Journey~Bukit Jambul

Entry kali ni story pergi ke Bukit Jambul . Awal-awal lagi lagi dah pergi,nak exercise.hehehe BEST juga , nyaman. Di KL tak berkesempatan nak joging pagi-pagi.. I like…hope our freindship will never end.Friend with...

Kelopak mata kanan bawah bergerak-gerak 0

Kelopak mata kanan bawah bergerak-gerak

Hari ini kelopak mata bawah kanan asyik bergerak-gerak. Saja je nak tgk apa kata org dalam google ni. Jap nak highlight sikit;  Kelopak mata sebelah kanan bahagian atas – nak tengok / akan berjumpa...