Monthly Archive: January 2012

3

Dinner Di Anggerik Lodging

Nak update entry hari ini tapi tak tau nak cerita apa..ehhehe ni je yang saya dgn ‘abang sayang'(nk gatal jap)..makan untuk makan malam. Western la konon kan…sebenarnya kami dah tak tau nak makan apa....



0

`LOGIKNYA SOLAT DARI SUDUT PANDANGAN ISLAM`

Seorang professor fizik di Amerika Syarikat telah membuat satu kajian tentang kelebihan solat berjemaah yang disyariatkan dalam Islam. Katanya tubuh badan kita mengandungi dua cas elektrik iatu cas positif dan cas negatif. Dalam aktiviti...



0

ANUGERAH JUARA LAGU KE-26

Juara : Awan Nano ; Hafiz…Hafiz menang vokal terbaik… (pas ni blh masuk tilawah al-quran pulak) Komposer: M.Nasir.. Naib Juara : Ning, Shila Hamzah dan Jaclin Victor…Seribu Sesalan Hi, just nak view Ana raffali...



0

~first day ; intensif PJJ USM 2012~

Hari ini 29 Jan , saya dan suami hadir bersama di Intensif Pjj Usm. Awal pagi kami dah bertolak ke USM. Jam 730 pagi dari Perlis kami ke Penang, alhamdulillah jalan x sesak, maka...



0

Mentarang…Hilang Rasa Kempunan

Alhamdulillah dapat singgah dikampung sebelum intensif bermula..hehehe xsabar nak balik kampung akhirnya dapat juga makan mentarang bakar.. Terima kasih suami ku sayang kerana temankan pergi mencari mentarang di  pasar malam. 2 pasar malam pergi..akhirnya...



0

~sarapan pagi~

Pagi tadi sempat sarapan pagi kat umah mertua..hehehe bestkan.. Sekali sekala sarapan bnyak dan sedap2.. pas ni xsabar nak balik kg pula..nak sarapan di rumah mak dan ayah..tentu best..dalam kepala otak ni dah siap...



Mencari Barang Yang Hilang 0

Mencari Barang Yang Hilang

Assalamualaikum, Hai semua..nani dalam kesusahan ni..aduhai, tabiat buruk nani adalah letak barang dan tak ingat dimana. masalah ni,sebabnya barang yang hilang tu adlah kad pelajar usm. Aduh, intensif dah nak mula 29Jan ni, kad...



0

IKEA…

Baru-baru ini sempat pergi IKEA..heheh jom layan gambar je ye..xdak barang pun dibeli…bestkan kalau dapat semua ni free of charge..hehehe Dah habis..balik le umah..hehehe xde pon beli barang…tunggu dah pindah umah baru ye.. ;P



0

Pelancaran Op sikap ke 25

Hi semua, selamat menghitung hari-hari nak cuti panjang..heheh sempena Tahun Baru Cina 2012. Happy New Year bagi yg sambut Tahun Baru Cina. Sempena perayaan Tahun Baru Cina tentunya ramai yang ambil kesempatan untuk bercuti...