Monthly Archive: September 2011

0

~Birthday ke 26 tahun~

Syukur alhamdulillah..hari ni 22 sept 2011, genap la 26 tahun sudah..kejap je masa berlalu kan. Alhamdulillah dalam masa 26 tahun ini , dikurniakan pelbagai rezeki oleh Allah s.w.tCerita pasal birthday ni, semalam suami buat...

~ Harap harap okay~ 2

~ Harap harap okay~

Masalah rumah kami insyaallah bakal selesai..ptg ni ada appointment nk tgk umah di kawasan Balakonh..kawasan perumahan ni dekat dengan enconsave dan Jusco..nk pegi sate kajang dan KAjang MEdical Centre pun dekat..kalau hospital gov, HOspital...

Rumah Mahal mampu ke Nak beli ? 0

Rumah Mahal mampu ke Nak beli ?

Dah cukup 9 bulan dah menyewa di Taman Lestari Putra. Suasana yang damai di kawasan ini membuatkan Saya dan keluarga dah rasa selesa sangat. Dengan keadaan rumah yang baik.kejiranan yang baik dan dekat dengan...

0

~Melangkah kehadapan~

Alhamdulillah, semalam genap anak sulung saya setahun 5 hari..pengalaman yang sangat indah..kini si comel dah boleh melangkah kehadapan..hehe seronok sangat tengok anak kecil ini berusaha untuk berjalan..alhamdulillah.. Tapi pastinya sebagai ummi dan abah, kami...

0

Selamat Hari RAya Aidilfitri 2011

Assalamualaikum..hai kawan-kawan..selamat menyambut hari raya 2011. Alhamdulillah kita masih dpat merayakannya wpun ada antara kita yang masih kena bertugas di hari raya.. Buat pertama kalinya kali ini sya tak dapat balik kg untuk beraya...